Saltar al contenido
Si una imatge val més que mil paraules…
per què hem decidit utilitzar l’àudio en lloc del vídeo en la nostra missió informativa?.

Compleix al 100% les expectatives

El nostre objectiu és «posar al dia», informar i despertar l’interès. El nostre propòsit no és impartir classes magistrals ni crear exhaustius tutorials ni manuals d’ús. Una narració en àudio, ben estructurada i produïda cobreix al 100% el nostre objectiu.

Millora el contingut

El fet de no poder comptar amb gràfics, imatges, vídeos de suport i fins i tot d’un propi somriure fa que l’entrevistat s’esforci i prepari millor l’entrevista per a ser capaç de transmetre tot el missatge amb l’únic recurs de la seva veu.

No genera rebuig en l’entrevistat

Per a l’entrevistat resulta molt més còmode no dependre del vídeo: Li permet consultar notes mentre parla, no ha de preocupar-se del seu aspecte ni de la decoració del lloc des d’on parla i pot fer-ho pràcticament des de qualsevol lloc.

Facilita l'ús

Mentre escoltes una entrevista pots conduir, anar en bici, fer gimnàs, anar en bus... Tenir les mans lliures i dedicar la vista a admirar el paisatge. Pots escoltar-lo des d'un iPad, l'altaveu del PC o amb auriculars. I si sou un grup podeu escoltar-lo tots junts sense dependre d'on està el reproductor i sense que ningú ni res et tapi la vista.
Segueixo?

Produeix una menor petjada de carboni

La salut del planeta és avui un tema d'especial importància i ajudar a preservar-la és missió i obligació de tots. Produir, emetre, transportar i desar un arxiu d'àudio vs un de vídeo és 450 (cal comprovar) vegades menor i l'emissió de CO2 associada a tots dos formats és proporcional al seu pes. Aquesta és una de les raons que ens ha impulsat a treballar en àudio.

Facilita la producció

No cal dir que gravar i editar una entrevista o una taula rodona en àudio és molt més fàcil i bastant més econòmic, a part de que requereix menys maquinari. Tampoc hem de preocupar-nos per la il·luminació ni de si estem gravant en un vehicle en moviment.